"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

Ablakmozgatás kényelmesen

Társasházi lakásokban, családi házakban, tetőtér beépítéseknél, stúdiólakásokban, de irodákban is gyakori a ferde beépítésű ablak, melyet az ott élő és/vagy dolgozó emberek szeretnének kényelmesen kinyitni és bezárni. A redőnyök, roletták, napellenzők, mint árnyékoló eszközök motoros mozgatása az elmúlt 20 évben a magánszektorban is kivívta magának a létjogosultságot, és már nem a luxuskategória része.

Ma már nemcsak egy redőnyt, de egy ablakot is ki tudunk nyitni gombnyomásra. A motoros ablakmozgatás nemrég kezdte csak szárnyait bontogatni a lakossági szférában. Az eddig csak építőiparra jellemző, szellőztetést és/vagy Hő és Füstelvezetést megvalósító motoros megoldások ma már nem csak az építőipari szektor sajátosságai. A családi házakban, lépcsőházakban, magasban vagy akár elérhető magasságban lévő ablakok mozgatása kényelmi szempontokat is szolgál. Ezeket jelentősen egyszerűbb távirányítóval, fali kapcsolóval, vagy az okos otthonokban telefonnal/tablettel működtetett ablakmozgató motorral megvalósítani. Ez egyszerű megoldás, kényelmes, és nem igényel fizikai erőt. Az ablakot mozgató motorok esztétikusak, és kis helyet foglalnak el.

A szükséges eszközök beszerzése gyors, telepítésük egyszerű, de szaktudást igényel. Szerviz szolgáltatásuk teljességgel megoldott.

További információ: www.overmatic.huAblakmozgatás kényelmesen

Ablakmozgatás kényelmesen

Ablakmozgatás kényelmesen

Ablakmozgatás kényelmesen

Ezt az oldalt ennyien látogatták meg :

Ezekre még szüksége lehet?!