"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

Idom Házak - Római Residence

Budapest, Hadrianus u. 9.
+36 30 428 2603
ertekesites@idomhazak.hu
www.idomhazak.hu
https://facebook.com/idomhazak

Biciklitúra a belváros zajában vagy inkább a Duna mentén?
Játszóterezés a gyerekekkel?
Aktív pihenés a nyugdíjas évek idejére, festői zöldkörnyezetben? A III. kerület és az M0-ás körgyűrű határán a Kolosy tértől mindössze 15 percre, 80 új építésű, hőszivattyús lakás fejlesztésébe kezdünk, iDOM minőségben. Romantikus séta a római parton, napozás és wakeboardozás a Lupa tavon, élőzenés vacsora a szentendrei korzón, kirándulás Visegrádra vagy a budai hegyekbe, mind-mind egy karnyújtásnyira otthonától.

Az iDOM Házépítő Kft.-t több tíz éves ingatlanpiaci és beruházói tapasztalattal rendelkező csapat hozta létre. Korábban főként kereskedelmi és ipari ingatlan fejlesztés és hasznosítás volt a fő irányvonal, azonban a kedvező piaci környezetnek köszönhetően mára már a lakóingatlan-fejlesztési szegmensnek is egyre növekvő szereplőivé váltak.

A célunk az alapítástól kezdve, hogy új szereplőként belépve a piacra, a vevők igényeit a legmagasabb szinten kielégítve, kiváló ár-érték arányú lakásokat építsünk. A kivitelezéseken a tulajdonosok odafigyelnek arra, hogy olyan színvonalon történjen, mintha maguknak építenének: sokszor nem az ár dönt, hanem a közvetített érték és magas minőség.

Célunk, hogy megmutassuk, ebben a piaci környezetben a legújabb technológiák igénybevételével, zöld energia felhasználással, környezettudatosan és jövőbe mutató megoldásokat alkalmazva is lehet új lakásokat építeni.

A projektek során beruházóként és generálkivitelezőként is jelen vagyunk. Minden alkalommal az iDOM a fővállalkozó és valamennyi munkafolyamatra alvállalkozókat bízunk meg. A projekt menedzsment szigorúan házon belül működik, így teljes figyelemmel tudjuk kísérni az anyagbeszerzést és valós piaci versenyt alakítunk ki a pályázók között. Egy-egy esetben kereskedelmi ingatlan fejlesztésre is sor kerül, viszont továbbra is a lakóingatlan projektek megvalósítása az elsődleges cél.

A tulajdonosok meggyőződése, hogy egy vállalkozás sikere nem csak rajtuk, hanem a velük dolgozó munkatársakon is hasonló mértékben múlik. Éppen ezért a menedzsment magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező kollégákból áll. Igazi erősségük, hogy nem a szokásos alkalmazotti látásmóddal rendelkeznek, hanem mindegyikük úgy képviseli az iDOM-ot, mintha a saját vállalkozásuk volna. A kialakult piaci környezetben igen ritkának tartjuk ezt a fajta mentalitást.

Mi igyekszünk megérteni a vásárlókat és az igényeiket. Sokszor csak apróságokon múlik egy-egy döntés megszületése. Vásárlóink szerint sokkal családiasabb a hangulat és a környezet nálunk, mint más fejlesztőknél. Az embereket emberekként kezeljük, amit díjaznak és ezért egy olyan bizalmi kapcsolat alakul ki köztünk, mintha mi is oda költöznénk adott ingatlanba velük.

Üdvözlettel:
Nagy Miklós Richárd
Ügyvezető
iDOM Házépítő Kft.


Idom Házak - Római Residence 2021

Idom Házak - Római Residence

Elolvasom

Idom Házak - Római Residence 2021

Idom Házak - Római Residence 2021

Idom Házak - Római Residence 2021

Idom Házak - Római Residence 2021

Idom Házak - Római Residence 2021

Ezekre még szüksége lehet?!